До втрати Кремлем адміністративного контролю над окупованим півднем 84 кілометри – Федоров

До втрати Кремлем адміністративного контролю над окупованим півднем 84 кілометри – Федоров -

До втрати Кремлем адміністративного контролю над окупованим півднем 84 кілометри – Федоров - фото: hromadske.radio

Події
23 сiчня 2023 15:48

Росіяни перетворили Мелітополь у Запорізькій області на адміністративний центр окупованих територій.

За словами міського голови Мелітополя Івана Федорова, окупанти проголосили Мелітополь "столицею Запорізької області". Таким чином, місто стало центром ворожого угруповання всього захопленого півдня України.

У Мелітополі зосереджуться правляча верхівка гауляйтерів та їхніх російських наглядачів. Саме тому до міста приїжджають російські ЗМІ та представники Кремля. Тут знімають пропагандистські сюжети про ілюзію "мирного життя", які потім транслюють в Росії. При цьому у Мелітополі та навколишніх населених пунктах живуть росіяни, осетини, буряти, чеченці та інші."

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Звільнення Мелітополя швидко знищить розсадник ворожої вірусні: місцеві царьки ледве встигнуть втекти. А налякані колаборанти на інших територіях будуть тікати далі, чим бачити. До втрати Кремлем адміністративного контролю над окупованим півднем 84 кілометри, – зазначив Іван Федоров.

Нагадаємо, що на вихідних, 21 та 22 січня, окупанти обстрілювали населені пункти Запорізького, Пологівського та Василівського районів.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах