Розчленував і заховав тіла: мешканця Запоріжжя обвинувачують у вбивстві трьох людей

Розчленував тіла і заховав на гранітному кар'єрі: запоріжця обвинувачують у вбивстві трьох людей.

Розчленував тіла і заховав на гранітному кар'єрі: запоріжця обвинувачують у вбивстві трьох людей. Фото: zp.npu.gov.ua

Події
09 сiчня 2023 13:15

У липні 2022 року у Запоріжжі затримали чоловіка, якого підозрюють у вбивстві свого друга та його матері у 2021 році. До цього запоріжець вбив ще одну людину – власницю квартири, у якій він знімав кімнату. Тепер його будуть судити.

Як повідомили в обласній прокуратурі, до суду направили обвинувальний акт щодо 39-річного мешканця Запоріжжя, якому інкримінують умисне вбивство трьох людей, а також крадіжку, викрадення паспорта, незаконне зберігання зброї і боєприпасів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У 2017 році фігурант справи застрелив 81-річну жінку, у якої винаймав кімнату. А наступного дня, щоб приховати сліди злочину, розчленував її тіло пилкою та у мішках викинув на території кар'єру на території Дніпровського району Запоріжжя. 9 липня 2022 року підозрюваний вказав місце, де сховав останки тіла жертви.

У вересні 2021 року чоловік через побутовий конфлікт вбив знайомого, вдаривши по голові молотком, і позбувся тіла у такий же спосіб. Побоюючись того, що мати вбитого повідомить у поліцію, він вбив і її. Вбивця закопав тіло 72-річної жінки на городі за приватним будинком. Після цього зловмисник присвоїв банківську картку жінки і впродовж 8 місяців знімав її пенсію.

В ході обшуків поліція виявила у гаражі підозрюваного вогнепальну зброю, а також патрони різних калібрів. 

Наразі чоловік перебуває під вартою. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах