Вбивство у Запоріжжі: затриманий застрелив та розчленував ще одну жінку

Вбивство у Запоріжжі: затриманий застрелив та розчленував ще одну жінку.

Вбивство у Запоріжжі: затриманий застрелив та розчленував ще одну жінку. Фото: zp.npu.gov.ua

Події
14 липня 2022 14:17

У Запоріжжі затримали чоловіка, якого підозрюють у вбивстві свого друга та його матері минулого року. Стало відомо, що запорожець застрелив ще й власницю будинку, де знімав кімнату. Після цього він розчленував свою жертву та сховав останки.

Як повідомили у прес-службі Нацполіції, у грудні 2017 року підозрюваний винаймав кімнату в будинку на вулиці Остапа Вишні і в ході конфлікту скоїв вбивство 81-річної власниці.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Чоловік вистрілив у жінку з пістолета "Форт-12", а наступного дня, щоб приховати сліди злочину, розчленував її тіло пилкою та у мішках викинув на території кар'єру на території Дніпровського району Запоріжжя. 9 липня 2022 року підозрюваний вказав місце, де сховав останки тіла жертви.

Нагадаємо, що раніше 36-річний підозрюваний убив свого шкільного товариша. Торік у вересні друзі випивали, а потім у них сталася сварка. Молодший чоловік ударив свого друга молотком по голові. Далі, намагаючись уникнути кримінальної відповідальності, зловмисник розчленував тіло пилкою та сховав частини у різних місцях на території садівничого товариства.

Пізніше він зізнався ще одному вбивстві – матері вбитого друга. Тіло 72-річної жінки він закапав на городі за приватним будинком.

Підозрюваного затримали за два умисні вбивства. Нині він перебуває під вартою.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах