Окупанти завозять свій персонал на захоплену Запорізьку АЕС

Окупанти завозять свій персонал на захоплену Запорізьку АЕС.

Окупанти завозять свій персонал на захоплену Запорізьку АЕС. Фото: censor.net

Події
04 сiчня 2023 10:32

Через те, що українській персонал відмовляється працювати на російське керівництво Запорізької атомної електростанції, окупанти продовжують завозити свій персонал на станцію.

Як повідомили у Центрі національного спротиву, у січні на посаду заступника директора Запорізької атомної електростанції з питань фізичного захисту та режиму планується призначити Дмитра Міняєва – заступника директора департаменту спеціальної безпеки АТ "Концерн "Росенергоатом" (дочірня структура "Росатом").

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Також повідомляється, що раніше "Росатом" почав впровадження власної моніторингової системи на території захопленої Запорізької атомної електростанції. Роботи виконують російські фахівці з "Консіст-ОС", яке входить до структури окупаційного енергетичного оператора. 

Раніше ми писали, що Запорізька атомна електростанція в тимчасово окупованому Енергодарі втратила зв'язок з останньою резервною лінією електропередачі, що працює, увечері 29 грудня.

Нагадаємо, російські загарбники розпочали роботи з переключення Запорізької атомної електростанції до енергетичної системи РФ.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах