Окупанти намагаються переключити Запорізьку АЕС до енергосистеми РФ

Окупанти намагаються переключити Запорізьку АЕС до енергосистеми РФ.

Окупанти намагаються переключити Запорізьку АЕС до енергосистеми РФ. Фото: censor.net

Події
15 грудня 2022 16:48

Російські загарбники почали роботи по переключенню Запорізької атомної електростанції до енергетичної системи Російської Федерації.

Як повідомили у Генеральному штабі Збройних сил України, окупаційна влада не полишає своїх планів щодо перепідключення тимчасово окупованої Запорізької АЕС, яка є найбільшою в Європі.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Окупаційна влада проводить роботи щодо переключення Запорізької атомної електростанції до енергетичної системи Російської Федерації, – йдеться у повідомленні Генштабу ЗСУ.

Нагадаємо, що міський голова Енергодара Дмитро Орлов назвав два шляхи деокупації міста атомників і самої Запорізької атомної електростанції. За словами Орлова, звільнення Енергодара – дуже складна задача, а станом на зараз "жестом доброї волі" поки що не пахне. Наразі відсутні ознаки того, що окупанти відводять війська з Енергодара або з розташованої там Запорізької АЕС.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах