Окупанти вигнали людей зі стаціонару лікарні у Мелітополі

Окупанти вигнали людей зі стаціонару лікарні у Мелітополі

Окупанти вигнали людей зі стаціонару лікарні у Мелітополі - фото: freepik.com

Події
17 листопада 2022 15:43

Російські військові влаштували черговий терор в окупованому Мелітополі. Наразі вони вигнали зі стаціонару лікарні цивільних людей.

Про це повідомив мер Мелітополя Іван Федоров. За його словами, людям наказали залишити стаціонар лікарні нагальних станів. Рідних пацієнтів також виганяють, не дозволяючи побачити хворих та отримати консультацію лікаря.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Зазначу, що саме у цій медустанові лікуються прооперовані й ті, життя яких залежить від оперативно наданої допомоги. Але рашистам байдужі городяни – вони фактично захопили лікарню, щоби рятувати своїх "трьохсотих", – сказав Федоров.

Зазначимо, що окупанти також намагаються у паніці знищити все українське. За даними Генштабу, в Енергодарі вилучено всі підручники з історії України, щоб їх ліквідувати. У садках Мелітополя малюкам розповідають про "велич Росії". У школах та бібліотеках змушують писати листи російським військовим. Студентів залучають до мілітарних загонів "юнармії".

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах