Запорізький транспорт курсуватиме зі змінами

Запорізький транспорт курсуватиме зі змінами.

Запорізький транспорт курсуватиме зі змінами. Фото: facebook.com/IgorLavrov

Комуналка
16 жовтня 09:46

Сьогодні, 16 жовтня, у Запоріжжі громадський транспорт тимчасово курсуватиме зі змінами в русі маршрутів. Це стосується комунальних автобусів та тролейбусів. Про це повідомили у Запорізькій міськраді.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Комунальні автобуси їздитимуть за такими маршрутами:

  • з Бородінського мікрорайону та Осипенківського мікрорайону: від вулиці Гребельної через бульвар Вінтера, вулиці Кияшка, вулиці Академіка Весніна,  вулиці Сергія Синенка, вулиці Антона Незоли (вулиці Таганську), Арковий міст, острів Хортицю, проспект Металургів, вулиці Богдана Хмельницького, через пл. Запорізьку,  проспект Соборний, далі за своїми маршрутами та в зворотному напрямку (без заїзду на вулиці Кияшка);
  • тролейбусний маршрут №8: "Завод "Запоріжкабель" – проспект Металургів" від кінцевої зупинки до зупинки "проспект Металургів" та в зворотному напрямку (без заїзду на вулиці Кияшка);
  • тролейбусний маршрут №3: "вулиці Піщана – проспект Металургів" від вулиці Сергія Синенка через  вулиці Антона Незоли (вулиці Таганську), Арковий міст, через острів Хортицю до зупинки "проспект Металургів" та в зворотному напрямку.

Крім того, зупинку “Хортицька академія” тимчасово відмінили в напрямку лівобережної частини Запоріжжя для автобусних маршрутів з Хортицького району.

Зміни у русі тролейбусів:

  • маршрут №8 та маршрут №3 слідують по проспекту Соборному до площі Запорізької та в зворотному напрямку;
  • маршрути №11 та №17 будуть організовані сполученням "вулиці Сєдова – площі Запорізька".

Також до 18 жовтня, у період часу з 09:00 до 17:00, перекривається рух автомобільного транспорту через греблю ДніпроГЕС.

Маршрутні транспортні засоби будуть рухатися за маршрутами комунального пасажирського транспорту за відповідними напрямками.

Тролейбусні маршрути:

  • з Космічного мкрн (маршрут №8) та Південного мкрн (маршрут №3) слідують по пр. Соборному до площі Запорізької та у зворотному напрямку
  • тролейбусні маршрути №11 та №17 організовано сполученням "вулиця Сєдова – площа Запорізька".

Інші трамвайні, автобусні та тролейбусні маршрути працюють за затвердженими схемами руху маршрутів.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах