Рада директорів "Мотор Січ" встала на захист Богуслаєва

Рада директорів "Мотор Січ" встала на захист Богуслаєва.

Рада директорів "Мотор Січ" встала на захист Богуслаєва. Фото: t.me/Pravda_Gerashchenko

Події
24 жовтня 2022 17:22

Сьогодні, 24 жовтня, Служба безпеки України опублікувала аудіозаписи телефонних розмов президента АТ "Мотор Січ" В'ячеслава Богуслаєва, що підтверджують його співпрацю з РФ. Незважаючи на це профспілка тв ради директорів підприємства опублікувала звернення, де називає Богуслаєва героєм України, щирим патріотом і талановитим керівником.

У листі, який нібито написаний за дорученням трудового колективу підприємства, сказано, що моторобудівники "вірять у його невинність й завжди довіряли йому як своєму лідеру, що дбає про світле майбутнє нескореної України, вітчизняного авіабудування, про долю підприємства та кожного моторобудівника".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У зверненні до президента України, голови Верховної Ради та керівника СБУ говориться, що підприємство "стабільно працює й зміцнює обороноздатність України" завдяки ініціативі Богуслаєва, що "протягом 30 років зумів не тільки зберегти підприємство, а й технологічні, конструкторські та виробничі потужності, зробив усе для розвитку школи авіаційного двигунобудування".

- Наразі ми, запорізькі моторобудівники, глибоко схвильовані затриманням нашого керівника за такими обурливими підозрами. Ми вважаємо, що так не можна ставитися до людини, яка все своє життя присвятила Україні, яка живе й працює поряд з нами, під щоденними обстрілами, ризикуючи власним життям. Ми щиро віримо у його невинність й завжди довіряли йому як своєму лідеру, що дбає про світле майбутнє нескореної України, вітчизняного авіабудування, про долю підприємства та кожного моторобудівника, – говориться у зверненні.

Варто зазначити, що 18 жовтня 2000 року Богуслаєв отримав російський паспорт, та відправляв до Росії двигуни для вертольотів, з яких тепер обстрілюють українське цивільне населення.

Нагадаємо, що СБУ опублікувала аудіозаписи телефонних розмов президента АТ "Мотор Січ" В'ячеслава Богуслаєва, що підтверджують його співробітництво з Російською Федерацією.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах