Зросла кількість загиблих внаслідок ракетного удару по Запоріжжю 30 вересня

Зросла кількість загиблих внаслідок ракетного удару по Запоріжжю 30 вересня.

Зросла кількість загиблих внаслідок ракетного удару по Запоріжжю 30 вересня. Фото: 061.ua

Події
08 жовтня 2022 15:31

Раніше ми писали, що вранці 30 вересня російські окупанти завдали ракетного удару по гуманітарній колоні у Запоріжжі. Стало відомо, що кількість загиблих внаслідок обстрілу окупантими колони з цивільними у Запоріжжі зросла до 32 чоловік.

У лікарні померла ще одна людина, яка отримала поранення під час ракетного удару 30 вересня по пункту пропуску евакуаційної колони в Запоріжжі. Про це в ефірі телеканалу FREEДОМ повідомив голова Запорізької ОВА Олександр Старух

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Унаслідок ракетних ударів по гумколоні цивільних на території авторинку 30 вересня на сьогодні (прим. – 8 жовтня) – 32 загиблих, 91 поранений, – повідомили в Нацполіції.

Нагадаємо, що близько 07:10 30 вересня російська армія випустила три ракети С-300 по гуманітарній колоні, яка стояла поблизу авторинку в районі траси Запоріжжя-Оріхів. Серед потерпілих є діти.

Тоді планувався виїзд 248 автомобілів. На момент обстрілу, в автомобілях перебували близько 100 людей. Переважно там знаходилися місцеві, які перевозять своїм родичам на окуповану територію побутові речі, харчові продукти, ліки.

Заступник голови ОПУ Кирилл Тимошенко заявив, що російські загарбники випустили по Запоріжжю 16 ракет із зенітно-ракетних комплексів С-300.

Раніше ми писали, що ворог завдав ракетного удару по цивільній гуманітарній колоні на виїзді з обласного центру. Люди стояли в черзі для виїзду на тимчасово окуповану територію, щоб забрати своїх родичів, відвезти допомогу.

1 жовтня у Запоріжжі оголошено День жалоби за загиблими від ранкового ракетного удару російських окупантів.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах