Окупанти планують "мобілізувати" у Мелітополі 3000 чоловіків

Окупанти планують "мобілізувати" у Мелітополі 3000 чоловіків -

Окупанти планують "мобілізувати" у Мелітополі 3000 чоловіків - фото: Associated Press

Події
26 вересня 2022 17:45

У тимчасово окупованому Мелітополі після проведення "референдуму" планують сформувати "добровольчий батальйон", який відправлять воювати проти України.

Як розповів міський голова Мелітополя Іван Федоров, місцевому гауляйтеру доручили до 10 жовтня сформувати "добровольчий батальйон" з трьох тисяч чоловіків. За його словами, це буде не добровольче формування, а будуть мобілізовані люди, яких будуть навмисно змушувати воювати проти українського народу.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Колаборанти вже відкрили центр з комплектації цього батальйону. Його очолив псевдодиректор музею, якого підозрюють у крадіжці скіфського золота.

Федоров також розповів, що окупанти систематично закривають виїзд для людей з тимчасово окупованих територій у бік Запоріжжя. Він додав, що з 1 жовтня для виїзду з ТОТ потрібно буде отримувати спеціальну перепустку за майже неможливим алгоритмом. Декілька днів тому окупанти перестали випускати у бік Запоріжжя чоловіків віком від 18 до 35 років.

Нагадаємо, що з 23 по 27 вересня російські загарбники проводять псевдореферендуми на тимчасово окупованих територіях Луганської, Донецької, Запорізької та Херсонської областей.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах