Окупанти вкрали колекцію скіфського золота з Мелітопольського музею

Окупанти вкрали колекцію скіфського золота із Мелітопольського музею.

Окупанти вкрали колекцію скіфського золота із Мелітопольського музею. Фото: uatv.ua

Події
28 квiтня 2022 09:59

Військові Російської Федерації захопили Мелітопольський міський краєзнавчий музей. Місцеві колаборанти розповіли окупантам, де зберігається скіфське золото, виявлене археологами в 50-х роках минулого століття.

За словами псевдо-директора краєзнавчого музею Євгена Горлачова, вони "витратили багато сил та енергії, щоб знайти скіфське золото, заховане колишніми співробітниками музею", про це повідомили у Запорізькій обласній військовій адміністрації.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Окупанти вкрали колекцію скіфського золота із Мелітопольського музею.Окупанти вкрали колекцію скіфського золота із Мелітопольського музею. Фото: uatv.ua

Раніше окупанти розбили і пограбували замок Попова у Василівці. Окупанти вибили двері, розтрощили вікна. Вони знищили все, що було на їхньому шляху.

Також раніше ми писали про те, що окупанти продовжують використовувати аеродром Мелітополя для базування та польотів своєї авіації. Серед ворожої авіації там знаходяться: літаки штурмової авіації Су-25, ударні гелікоптери Ка-52 та транспортно-бойові Мі-8.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах