Федоров повідомив, що через Мелітополь йде велика ротація ворожої техніки

Федоров повідомив, що через Мелітополь йде велика ротація ворожої техніки.

Федоров повідомив, що через Мелітополь йде велика ротація ворожої техніки. Ілюстративне фото: nokta.md

Події
15 вересня 2022 14:22

Через тимчасово окупований Мелітополь йде велика ротація ворожої техніки. Про це в марафоні "Єдині новини" сказав міський голова Мелітополя Іван Федоров.

- З боку Василівки в бік Мелітополя і з Мелітополя в бік Генічеська йде пересування великої кількості важкого російського озброєння. Але це точно не означає, що вони біжать з міста. Сьогодні велика кількість військових баз розміщені навколо Мелітополя, також військова техніка схована в ангарах, де була сільгосптехніка і у дворах багатоповерхових будинків, – повідомив Федоров.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Також Федоров розповів, що російські військові масово вивозять свої родини. А от мешканці міста наразі можуть виїхати або через Крим, або через Василівку. 

Нагадаємо, що на російському блокпосту у Василівці окупанти фотографують всі документи людей, які їдуть на підконтрольну Українітериторію (паспорт та прописку).

Раніше ми писали, що російські окупаційні війська переміщують до Запорізької області воєнну техніку та солдатів армії РФ. Вони це роблять з метою утримання тимчасово захоплених територій, тому ворог намагається укріпити першу лінію оборони у Запорізькій та Донецькій областях.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах