Окупаційні війська переміщують до Запорізької області техніку та живу силу

Окупаційні війська переміщують до Запорізької області техніку та живу силу.

Окупаційні війська переміщують до Запорізької області техніку та живу силу. Ілюстративне фото: apnews.com

Події
15 вересня 2022 09:57

Російські окупаційні війська переміщують до Запорізької області воєнну техніку та солдатів армії РФ. Вони це роблять з метою утримання тимчасово захоплених територій, тому ворог намагається укріпити першу лінію оборони у Запорізькій та Донецькій областях.

- Російська армія переміщує резерви зі складу підрозділів 3 армійського корпусу, а також залишки підрозділів, які були виведені з Харківського напрямку, – повідомили у Генеральному штабі Збройних сил України.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

В той же час через порушення Силами оборони логістичного забезпечення окупантів, підрозділи Збройних сил Російської Федерації, що виконують завдання уздовж лінії зіткнення, мають проблеми з нестачею окремих видів боєприпасів для реактивних систем залпового вогню та артилерії.

Також раніше ми писали, що окупанти тікають з Мелітополя у бік тимчасово окупованого Криму. Колони військової техніки були зафіксовані на пункті пропуску у Чонгарі.

Нагадаємо, що вчора, 14 вересня, Росія активізувала переміщення своєї військової техніки з Донецького напряму через Маріуполь та Маріупольській район в бік тимчасово окупованого Бердянська.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах