ЗСУ закріпилися на нових позиціях на Запорізькому напрямку

ЗСУ закріпилися на нових позиціях на Запорізькому напрямку.

ЗСУ закріпилися на нових позиціях на Запорізькому напрямку. Фото: 24tv.ua

Події
09 вересня 2022 09:31

У Запорізькій області продовжуються локальні бої. Російські загарбники обстрілюють позиції наших військових із всього спектру їх озброння, проте ЗСУ закріпилися на нових позицях у нашому регіоні.

Як повідомив військовий журналіст Богдан Мірошніков, ЗСУ закріпилися на нових позиціях у районі Костянтинівки.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Кілька днів тому їх вдалося звільнити від окупантів. На інших ділянках були артдуелі та локальні бої без успіху для рашистів. Щоденна бавовна у Мелітополі якби натякає оркам, що їм краще тікати, – написав Богдан Мірошніков.

Також за словами речника ЗСУ Олександра Штупуна, на противник продовжує зосереджувати зусилля на встановленні повного контролю над територією Донецької області та утриманні тимчасово захоплених районів Херсонської, частини Харківської, Запорізької, Миколаївської областей.

На Запорізькому напрямку противник продовжив вогневе ураження по військових та цивільних об’єктах біля Новоандріївки (Оріхівський район), Новополя і Времівки.

На тимчасово захоплених територіях Харківської, Донецької, Запорізької та Херсонської областей, в ході підготовки до так званих "референдумів", окупанти закликають місцевих жителів, які виїхали за межі тимчасово захопленої території, повернутися до своїх домівок до 1 жовтня. У разі відмови житло російські загарбники погрожують "націоналізувати".

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах