Запорізьким вчителям підвищать зарплати: кому саме і на скільки

Запорізьким вчителям підвищать зарплати: кому саме і на скільки.

Запорізьким вчителям підвищать зарплати: кому саме і на скільки. Фото: pixabay.com

Події
07 вересня 12:02

Деякі запорізькі вчителі, які перейшли на офлайн викладання, отримають підвищення заробітнох плати на 20-25%. 

Це стосується як обласного центру, так і Запорізького регіону в цілому. Про це повідомив очільник Запорізької обласної державної адміністрації Іван Федоров.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За його словами, система доплати вчителям, які вийшли в офлайн освіту, буде презентована з наступного понеділка. Кошти на підвищення зарплат вже знайшли.

Варто нагадати, що 2 вересня вперше за чотири роки у Запоріжжі в 74 школах провели заняття. У запорізькі школи на змішаний формат навчання вийшли 36 тисяч школярів різного віку. Уроки відбуваються виключно в укриттях.

Під час візиту президента України Володимира Зеленського до Запоріжжя 2 вересня відбулася презентація нового мобільного застосунку "Мрія" для навчання. Завдяки застосунку школярі якісніше плануватимуть свій день: у "Мрію" додаватимуть розклад занять, домашні завдання та бібліотеку з матеріалами для навчання. Також вони отримають ID-картки.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах