На російському блокпості "Тарілка" в окупованій Василівці стався вибух (відео)

На російському блокпості "Тарілка" в окупованій Василівці стався вибух.

На російському блокпості "Тарілка" в окупованій Василівці стався вибух. Фото: twitter.com/markito0171

Події
08 вересня 2022 17:13

У районі блокпосту російських військ у тимчасово окупованій Василівці Запорізької області пролунав вибух.

Про це у четвер, 8 вересня, повідомили очевидці, опублікувавши відео з місця події. На кадрах видно, як біля укріплень окупантів відбувся вибух, після чого в небо здіймаються клуби чорного диму.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Саме на цьому блокпосту "Тарілка" найбільше обшукували та знущалися з мирних жителів, які виїжджали з окупованої Херсонської області, – зазначили у соцмережах.

У тимчасово окупованій Василівці на Запоріжжі 8 вересня прогримів потужний вибух. Над містом піднявся густий чорний дим.

Інформація про вибух поширюватися в мережі близько 15:20. Зазначається, що саме на цьому контрольно-пропускному пункті російські військові по кілька годин тримали цивільне населення, влаштовували перевірки та допити, відверто знущаючись над людьми.

Вже за кілька хвилин після вибуху російські ЗМІ звинуватили в обстрілі ЗСУ. Причини вибуху наразі достовірно невідомі. Інформації про втрати можливі російських загарбників також поки що не надходило.

За даними пропагандистських медіа, на блокпості знаходиться близько 50 мирних жителів. На відео з місця подій видно, як окупанти злякано тікають з власних позицій та ховаються за мішками з піском. Запис зробила людина у російській військовій формі.

🇷🇺 CP at occupied Vasilievka #Zaporizhzhia pic.twitter.com/biSSTC2qMg

— C4H10FO2P (@markito0171) September 8, 2022

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах