На Запоріжжі через ворожі обстріли тяжко травмована восьмирічна дівчинка

На Запоріжжі через ворожі обстріли тяжко травмована восимирічна дівчинка.

На Запоріжжі через ворожі обстріли тяжко травмована восимирічна дівчинка. Фото: t.me/zoda_gov_ua

Події
20 серпня 2022 09:27

Вчора, 19 серпня, на Запоріжжі внаслідок ворожих обстрілів поранення отримали двоє дорослих та дитина, яка потрапила до реанімації.

Внаслідок обстрілу села Шевченківське, Запорізького району, тяжкі поранення отримала 8-річна дівчинка. Наразі вона прооперована, та знаходиться під апаратом штучної вентиляції легень у реанімаційному відділенні. Стан стабільно важкий. Про це повідомив голова Запорізької ОВА Олександр Старух.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Крім дівчинки, ще двоє дорослих отримали поранення середньої тяжкості. Значних руйнувань зазнали близько десяти приватних будинків селища.

У ОВА також повідомили, що з початку війни в Запорізькій області загинуло чотири дитини. Ще 44 поранені.

Ми раніше також писали про те, що на Запорізькому напрямку між військовими особистої гвардії Рамзана Кадирова та бурятами відбулась масштабна стрілянина. Більш детально про це можете прочитати тут.

На Запорізькій області через ворожі обстріли тяжко травмована восмирічна дівчинка 👉 https://zp.vgorode.ua/ukr/news/sobytyia/a1216950-na-zaporizhzhi-cherez-vorozhi-obstrili-tjazhko-travmovana-vosimirichna-divchinka

Дівчинка знаходиться в реанімації у важкому стані

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах