Під Запоріжжям між бурятами та кадирівцями відбулась масштабна стрілянина

Під Запоріжжям між бурятами та кадирівцями відбулась масштабна стрілянина.

Під Запоріжжям між бурятами та кадирівцями відбулась масштабна стрілянина. Фото: focus.ua

Події
19 серпня 2022 14:40

На Запорізькому напрямку між військовими особистої гвардії Рамзана Кадирова та бурятами відбулась масштабна стрілянина.

Вчора, 18 серпня, на території Василівської громади буряти та кадирівці влаштували масштабну стрілянину. За наявною інформацією, буряти знаходилися на "Тарілці" (виїзд на Запоріжжя), а кадирівці на так званій "Лисій горі". Цього разу в бою обидві сторони використовували бронетехніку, зокрема гармати на БТРах, пише "Акцент".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

З обох сторін було задіяно по кілька десятків бойовиків. При цьому, деякі окупанти  повідомили місцевих мешканців, щоб зайвий раз на вулиці не виходили, аби не заважали вияснити, хто головний у місті.

Варто зазначити, що різні угруповання окупантів "погано уживаються" один з одним. І конфлікт між кадирівцями та бурятами під час війни став уже притчею, адже раніше широко висвітлювалось їхнє збройне протистояння в районі знаменитої Чорнобаївки.

Раніше ми писали, що у червні під Василівкою вже був збройний конфлікт між кадирівцями та бурятами. Тоді російське командування поділило їх, відправивши на Херсон бурятів, а у бік Сєвєродонецька пішли кадирівці.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах