Російські загарбники виводять техніку з Енергодару

Російські загарбники виводять техніку з Енергодару.

Російські загарбники виводять техніку з Енергодару. Фото: t.me/znppatom

Події
19 серпня 2022 11:23

Зранку 19 серпня російські окупаційні війська почали виводити техніку з Енергодару. Техніка рушила по найближчим селам.

- Навіщо – поки невідомо. Можливо, це просто вистава, яка має показати, що Росія демілітаризувала Запорізьку АЕС, – повідомляє місцеве видання "Енергодар сьогодні".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, згідно з даними розвідки на 19 серпня окупанти запланували провокації. Територію Запорізької атомної електростанції терміново покинули представники "Росатому", які там знаходились постійно. Крім того, більшості персоналу станції наказали не приходити на станцію сьогодні.

Раніше ми також писали про те, що якщо неконтрольована ситуація на Запорізькій АЕС призведе до потужного вибуху, то радіоактивні речовини зачеплять не лише українські регіони, а й інші сусідні держави. Більш детально про це читайте тут.

Також ми писали про те, що якщо неконтрольована ситуація на Запорізькій АЕС призведе до потужного вибуху, то радіоактивні речовини зачеплять не лише українські регіони, а й інші сусідні держави. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах