У ГУР розповіли подробиці про провокацію, яку готують окупанти на Запорізькій АЕС

У ГУР розповіли подробиці про провокацію, яку готують окупанти на Запорізькій АЕС

У ГУР розповіли подробиці про провокацію, яку готують окупанти на Запорізькій АЕС - фото: t.me/DIUkraine

Події
18 серпня 2022 17:47

У Головному управлінні розвідки МО України підтвердили, що окупанти готують провокацію на Запорізькій АЕС 19 серпня.

За даними ГУР, окупанти оголосили несподіваний "вихідний" на Запорізькій атомній станції. Тобто завтра, 19 серпня, на АЕС перебуватиме лише оперативний персонал. Решті співробітників вхід буде закритий.

Відомо, що на територію об'єкта терміново залишили представники Росатому.

У Міноборони РФ заявили, що "нібито готується теракт з боку ЗСУ". Мовляв, під час візиту до України Генсекратара ООН Антоніу Гутерреша готується резонансна провокація, аби звинуватити РФ у техногенній катастрофі. Росіяни, звичайно, у підготовці теракту звинувачують українську владу.

- З наявної інформації стає зрозуміло, що окупанти після масштабних обстрілів Запорізької атомної станції можуть "підвищити ставки" та влаштувати реальний теракт на найбільшому в Європі ядерному об'єкті. До того ж, приурочити цей злочин до перебування в Україні Генерального секретаря ООН, – написали в ГУР.

Нагадаємо, раніше про те, що Міністерство оборони Росії анонсувало "провокацію" на Запорізькій АЕС, повідомили у Центрі протидії дезінформації РНБО.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах