У Мелітополі партизани пошкодили штаб "Єдиної Росії", що готував псевдореферендум

У Мелітополі партизани пошкодили штаб "Єдиної Росії", що готував псевдореферендум.

У Мелітополі партизани пошкодили штаб "Єдиної Росії", що готував псевдореферендум. Ілюстративне фото: t.me/info_zp

Події
10 серпня 2022 11:19

У тимчасово окупованому Мелітополі сили спротиву пошкодили штаб "Єдиної Росії", який готував проведення псевдореферендуму по "воз'єднанню" Запорізької області з РФ.

- Сьогодні пекельна ніч для ворогів на території Мелітополя – третя підряд. Вчора близько 22:00 силами спротиву та партизанами було пошкоджено штаб "Єдиної Росії". Сьогодні є конкретні заяви про те, що оголошено полювання на всіх причетних до псевдореферендуму на тимчасово окупованій частині території Запорізької області. Це свідчить про те, що сили спротиву точно будуть проти (референдуму) і будуть діяти, робити все, щоб таке дійство не відбулося, – повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров в ефірі національного телемарафону.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Про відкриття штабу "Єдиної Росії" у Мелітополі повідомлялося у липні.

Напередодні ми писали, що російські ЗМІ повідомили, що очільник окупованої частини Запорізької області Євген Балицький, який називає себе "головою" російської адміністрації Запоріжжя, підписав розпорядження про проведення псевдореферендуму про входження окупованої частини регіону в склад Росії.

Нагадаємо, що ввечері 9 серпня в районі Кирилівки було чути вибухи, після кілька годин тривала пожежа — супротивник звозив туди боєприпаси та військову техніку кілька днів.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах