На окупованих територіях Запорізької області росіяни не можуть набрати виборців для "референдуму"

На окупованих територіях Запорізької області росіяни не можуть набрати виборців для "референдуму".

На окупованих територіях Запорізької області росіяни не можуть набрати виборців для "референдуму". Фото: delo.ua

Події
08 серпня 2022 16:17

Окупанти розгорнули підготовку до "референдуму" ще на початку окупації. Станом на зараз прагнення росіян успіхом не увінчались.

- Ми постійно чули про плани проведення псевдо референдумів, але ці дати постійно переносились. Це свідчить про те, що в окупанта все не так просто проходить. Вони не можуть набрати той електорат, який би допоміг імітувати "волевиявлення". Але росіяни використовують різні методи впливу – силу, залякування, щоб відібрати особисті дані та сформувати списки, – під час брифінгу розповіла начальниця об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони Півдня України.Наталя Гуменюк.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Начальник об'єднаного координаційного пресцентру додала, що на окупованих територіях продовжують діяти сили супротиву. І вони дають відсіч планам окупанта.

Нагадаємо, що гауляйтер окупованої частини Запорізької області Євген Балицький підписав розпорядження про проведення так званого "референдуму" про "возз'єднання регіону з Росією".

Раніше ми писали, що окупанти навіть призначили дату проведення псевдореферендуму – 11 вересня. Також про це заявив голова Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов.

Тоді Рогов заявляв, що в Запорізькій області приєднати регіон до складу Росії нібито хочуть "близько 80% жителів" регіону.

Зазначимо, що до створення так званої "ЗНР" причетний і Євген Балицький, якого в травні окупанти "призначили" головою військово-цивільної адміністрації Запорізької області.м

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах