У тимчасово захопленій Кирилівці пролунали вибухи: що відомо

У тимчасово захопленій Кирилівці пролунали вибухи: що відомо.

У тимчасово захопленій Кирилівці пролунали вибухи: що відомо. Ілюстративне фото: reuters.com

Події
10 серпня 2022 09:23

Учора вночі, 9 серпня, у тимчасово окупованій Кирилівці пролунали гучні вибухи, а потім пішов густий чорний дим.

Міський голова Мелітополя Іван Федоров повідомив, що вівторок виявився особливо "спекотним" не тільки в українському Криму, а й в тимчасово захопленій Кирилівці на узбережжі Азовського моря. Там пролунали щонайменше два вибухи. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Бавовна для орків на узбережжі Азовського моря, куди рашисти ще місяць тому звозили свою військову техніку в надії, що там ЗСУ до неї не дістануть. Сподіваємось все ж дістали, – написав мер. 

Він також додав, що у курортному селищі зафіксовано принаймні два вибухи: орієнтовно о 22:14 9 серпня повідомили, що був шквал густого диму вже упродовж двох годин. Очікується більш детальна інформація.

Нагадаємо, що раніше ми писали про те, що сьогодні вночі, 10 серпня, було дуже голосно – окупанти обстріляли Кушугум, що за 10 хвилин їзди від Запоріжжя. Внаслідок ворожої атаки загинула одна жінка, зруйновано три будинки та ще майже 30 – пошкоджено.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах