З'явилися подробиці смертельної ДТП на Космосі

На Запоріжжі зростає кількість безробітних.

На Запоріжжі зростає кількість безробітних. Фото: zp.npu.gov.ua

Події
28 липня 2022 17:04

Сьогодні, 28 липня, у Космічному мікрорайоні Запоріжжя сталася моторошна аварія. Загинули двоє людей, ще четверо людей опинилися у лікарні. З'явилися подробиці ДТП.

Як повідомили у ДСНС Запорізької області, ДТП сталося близько першої години дня на вулиці Європейській, що у Комунарівському районі міста. 30-річний водій BMW протаранив чотири припарковані автомобілі та наїхав на комунальників, які косили траву та підрізали дерева.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У Нацполіції повідомили, що водій іномарки був тверезий. Чоловік різко змінив напрямок руху вправо, внаслідок чого скоїв наїзд на п'ять припаркованих автомобілів. Через це машини зіткнулися з групою людей, які перебували на узбіччі.

Внаслідок аварії на місці ДТП загинув чоловік, зараз встановлюються його дані. Ще п'ятеро громадян віком від 25 до 50 років, серед яких одна жінка, отримали травми різних ступенів важкості. У лікарні від травм помер 50-річний постраждалий.

Одна людина перебуває у вкрай тяжкому стані, двоє – у тяжкому та ще одна – у стані середньої тяжкості. Усі постраждалі перебувають у реанімаціях лікарень міста.

Водія BMW затримали. За цим фактом відкрили кримінальне провадження на порушення ПДР. Санкція статті передбачає до десяти років ув'язнення.

Водія BMW затримали.Водія BMW затримали. Фото: zp.npu.gov.ua

З'явилися подробиці смертельної ДТП на Космосі.З'явилися подробиці смертельної ДТП на Космосі. Фото: zp.npu.gov.ua

Vgorode попереджає, що фото для людей 18+

У Запоріжжі на Космосі сталася страшна смертельна ДТП.У Запоріжжі на Космосі сталася страшна смертельна ДТП. Фото: facebook.com/Anna Razumovskaya

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах