У Запоріжжі на Космосі сталася моторошна смертельна ДТП (фото)

У Запоріжжі на Космосі сталася страшна смертельна ДТП.

У Запоріжжі на Космосі сталася страшна смертельна ДТП. Фото: facebook.com/Anna Razumovskaya

Події
28 липня 2022 14:04

Сьогодні, 28 липня, у Космічному мікрорайоні Запоріжжя сталася моторошна аварія. Загинув комунальник, ще кілька людей опинилися у лікарні.

За словами очевидиці події Ганни Разумовської, смертельна ДТП сталася на вулиці Європейській. Там чоловік на BMW протаранив кілька припаркованих автомобілів, заїхав на газон та в'їхав у комунальників, які косили траву та обрізали дерева.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За попередніми даними, одна людина загинула на місці, ще п'ятеро людей госпіталізували на "швидку допомогу" до лікарні. За їхнє життя борються лікарі. Підозрюваного затримали поліцейські, у чоловіка розбитий ніс.

Vgorode попереджає, що фото для людей 18+ 

У Запоріжжі на Космосі сталася страшна смертельна ДТП.У Запоріжжі на Космосі сталася страшна смертельна ДТП. Фото: facebook.com/Anna Razumovskaya

На місці ДТП працюють рятувальники, декілька бригад швидкої допомоги та правоохоронці. Докладніше про це читайте на нашому сайті пізніше.

Раніше ми також писали, що завтра, 29 липня, у Запоріжжі пролунають вибухи. Проте городянам не варто панікувати чи дзвонити до спецслужб. Докладніше можете прочитати тут.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах