Запорізькі рятувальники витягли з-під завалів будинку пенсіонерку

Запорізькі рятувальники витягли з-під завалів будинку пенсіонерку.

Запорізькі рятувальники витягли з-під завалів будинку пенсіонерку. Ілюстративне фото: facebook.com/MNSKHARKIV

Події
06 липня 2022 10:39

Вчора, 5 липня, рятувальники витягли з-під завалів зруйнованого будинку пенсіонерку, яка на момент вибуху перебувала у квартирі.

Як повідомили у прес-службі ГУ ДСНС у Запорізькій області, до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про те, що потрібна допомога рятувальників на вулиці Степовій у селі Ювілейне, що в Оріхові. Там через артилерійський обстріл під завалами будинку виявилася жінка.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Прибувши на місці виклику, бійці ДСНС врятували з-під завалів будинку літню жінку і передали її військовим медикам.

Повідомляється, що підрозділи ДСНС перебувають у підвищеній готовності та на територіях, де продовжуються бої. Після закінчення артилерійського обстрілу рятувальники залучаються до ліквідації наслідків НП.

Раніше ми писали, що 3 липня у Мелітополі ЗСУ знищили військову базу російських окупантів. Під час масової атаки також було знищено склад із боєприпасами та казарми росіян, разом із їх живою силою. Стало відомо, що у ворожій базі загинуло близько 200 російських загарбників. Докладніше про це тут.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах