ЗСУ знищили понад 200 окупантів під час обстрілу військової бази РФ у Мелітополі

ЗСУ знищили понад 200 окупантів під час обстрілу військової бази РФ у Мелітополі.

ЗСУ знищили понад 200 окупантів під час обстрілу військової бази РФ у Мелітополі. Фото: t.me/riamelitopol

Події
05 липня 2022 17:02

3 липня у Мелітополі ЗСУ знищили військову базу російських окупантів. Під час масової атаки також було знищено склад із боєприпасами та казарми росіян, разом із їх живою силою.

За словами мера Мелітополя Івана Федорова, підрозділи Збройних Сил України за одну ніч у тимчасово окупованому Мелітополі знищили понад 200 солдатів РФ.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За його словами, у ніч з 2 на 3 липня підрозділи ЗСУ масованим вогнем знищили одну з військових баз ЗС РФ, яка функціонувала у Мелітополі.

Внаслідок обстрілу було ліквідовано понад 200 російських солдатів, ще близько 300 отримали поранення та різні травми. Федоров стверджує, що військова база після вогню ЗСУ надовго вийшла з ладу, а в ході атаки знищили склади з боєприпасами та паливно-мастильними матеріалами, казарми окупантів та кілька суміжних будівель.

- У місті повністю було переповнено шпиталь. Більшість колаборантів бояться виходити працювати. А після масованого обстрілу ЗС РФ перевозять військову техніку з Мелітополя до лісосмуг, а в самому місті залишаються дислокуватися близько тисячі російських військовослужбовців, – заявив Іван Федоров.

Крім того, міський голова підтвердив факт підриву мосту, який поєднував окупований населений пункт із Токмаком. За його словами, диверсію було здійснено українськими партизанами, які спробували обмежити постачання озброєння до лінії фронту.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах