У Мелітополі ЗСУ знищили не військову базу окупанта, а логістичний хаб

У Мелітополі ЗСУ знищили не військову базу окупанта, а логістичний хаб.

У Мелітополі ЗСУ знищили не військову базу окупанта, а логістичний хаб. Фото: t.me/riamelitopol

Події
04 липня 2022 15:31

Учора, 3 липня, у Мелітополі Збройні Сили України знищили не просто військову базу російських окупантів, а їхній логістичний хаб.

За словами мера Мелітополя Івана Федорова, база російських загарбників горить до сьогодні. Внаслідок вчорашніх точних ударів по військовій базі у Мелітополі окупанти втратили багато живої сили та техніки. Ворог почав вивозити з частини особовий склад, а потім вивезли вцілілу техніку.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

– Частина повністю зруйнована. Рашисти не зможуть користуватися нею деякий час. Це дуже важливо, оскільки саме з цієї частини рашисти зробили логістичний хаб, через який відбувалося постачання особового складу та зброї на території Донецької, Луганської, Запорізької областей, – розповів Іван Федоров під час телемарафону.

Раніше ми писали, що вночі 3 липня у Мелітополі було багато вибухів. ЗСУ знищили ворожу військову базу. Окупанти розмістили у місті чотири військові бази, щоб прикриватися "живим щитом". Вчора вночі Збройні сили України ліквідували одну із них.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах