Після розгрому ворожої військової бази у Мелітополі окупанти перебралися до житлових кварталів

Після розгрому ворожої військової бази у Мелітополі окупанти перебралися до житлових кварталів.

Після розгрому ворожої військової бази у Мелітополі окупанти перебралися до житлових кварталів. Ілюстративне фото: apnews.com

Події
05 липня 2022 13:02

У тимчасово окупованому Мелітополі російські окупанти налякані ударами ЗСУ з їхньої військової бази. Щоб убезпечити себе, вони вирішили "сховатись" у житлових кварталах міста.

За інформацією видання "Ріа-Мелітополь", після нічних прильотів у вихідні на військову базу на аеродромі, окупанти перестали почуватися так впевнено в Мелітополі. Зібравши пошкоджену техніку та особовий склад, росіяни почали облаштовуватись у житловій забудові.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як повідомляють місцеві жителі, дуже активний рух російських військових спостерігається у мікрорайоні. Вони облаштували базу за супермаркетом АТБ у районі зупинки "Дитсадок". Мелітопольці чудово розуміють, чим це загрожує місцевим жителям, адже вести вогонь із дворів багатоповерхівок – це звична тактика окупантів.

Раніше ми писали, що вночі 3 липня у Мелітополі було багато вибухів. ЗСУ знищили ворожу військову базу. Окупанти розмістили у місті чотири військові бази, щоб прикриватися "живим щитом". Вчора вночі Збройні сили України ліквідували одну із них.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах