Стан розстріляного військовими РФ працівника ЗАЕС тяжкий, але не критичний

Стан розстріляного військовими РФ працівника ЗАЕС тяжкий, але не критичний.

Стан розстріляного військовими РФ працівника ЗАЕС тяжкий, але не критичний. Фото: t.me/orlovdmytroEn

Події
02 липня 2022 13:46

Розстріляний у власній квартирі працівник енерго-ремонтного підрозділу Запорізької АЕС Сергій Швець перебуває у тяжкому, але не критичному стані.

- Працівника Запорізької АЕС Сергія Швеця, якого у власній квартирі впритул розстріляли окупанти, за чиє життя тривала запекла боротьба лікарів та інших людей, які допомагали всім, чим можливо, цю боротьбу нарешті виграв. Завдяки вашій підтримці та власній волі до життя! Сергій після проходження інтенсивної терапії у лікарні у Запоріжжі пройшов важливий етап у своєму житті, – повідомив міський голова Енергодару Дмитро Орлов.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Міський голова також додав, що стан здоров'я Швеця ще досить тяжкий, але вже не критичний. І попереду на співробітника ЗАЕС чекає не один місяць лікування та численні операції.

Раніше ми писали, що 23 травня російські загарбники увірвалися до будинку та розстріляли співробітника енерго-ремонтного підрозділу Запорізької АЕС Сергія Швеця.

Варто нагадати, що в ніч проти 4 березня окупанти почали стріляти по одному з енергоблоків Запорізької АЕС. Внаслідок цього виникла пожежа у навчально-тренувальному корпусі АЕС – її згодом ліквідували. Наразі на території АЕС залишаються російські окупанти, проте персонал станції контролює стан енергоблоків.

27 квітня стало відомо, що окупанти змушують персонал станції повісити там портрет президента РФ Володимира Путіна та взяти участь в організації святкувань в Енергодарі до 9 травня.

Міжнародне агентство з ядерної енергії (МАГАТЕ) повідомило, що російський держконцерн "Росатом" направив на тимчасово захоплену ЗАЕС групу з фахівців-ядерників, які намагаються взяти під контроль управління станцією

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах