Колаборанти Запорізької області готуються до "референдуму" та створення "ЗНР"

Колаборанти Запорізької області готуються до "референдуму" та створення "ЗНР".

Колаборанти Запорізької області готуються до "референдуму" та створення "ЗНР". Фото: unn.com.ua

Події
08 червня 2022 11:11

Колаборанти почали готуватися до "референдуму" про створення так званої "Запорізької народної республіки".

"Представник місцевої адміністрації" Запорізької області, колаборант Володимир Рогов заявив, що так званий "референдум" про входження області до складу Росії відбудеться 2022 року, про це написало пропагандистське видання "Ріа Новини".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Референдум у Запорізькій області про входження до складу РФ пройде цього року, підготовку до нього вже розпочато і триватиме кілька місяців, - заявив псевдокерівник Запорізької областю Рогов.

До цього Рогов заявляв, що у Запорізькій області приєднати регіон до складу Росії нібито хочуть "близько 80% жителів" регіону.

Володимир Рогов – у минулому соратник Олега Царьова та один з організаторів "антимайдану" у Запоріжжі. У вересні 2014-го в процесі обміну полоненими він опинився в Росії, де регулярно виступав у медіа, як голова "Комітету з держбудівництва Новоросії" та лідер руху "Слов'янська гвардія", а також збирав допомогу для "ДНР" та "ЛНР". У березні 2022 року він став називати себе членом "військово-цивільної адміністрації Запорізької області", а також "мером Мелітополя". 29 березня Запорізька поліція відкрила кримінальне провадження за фактом його колабораціоністської діяльності.

Зазначимо, що до створення так званої " ЗНР " причетний і Євген Балицький, якого у травні окупанти "призначили" "головою військово-цивільної адміністрації Запорізької області".

За словами Геращенка, у Кремлі збираються оголосити про окупацію частини Запорізької області без взяття обласного центру.

Нагадаємо, окупанти розсилають із невідомих номерів смс-ки мешканцям Мелітополя з якимись незрозумілими опитуваннями. Таким чином, вони готуються до проведення референдуму та збирають особисті дані городян.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах