У Мелітополі окупанти готуються до референдуму та проводять SMS-опитування містян

У Мелітополі окупанти готуються до референдуму та проводять SMS-опитування містян.

У Мелітополі окупанти готуються до референдуму та проводять SMS-опитування містян. Фото: facebook.com/riamelitopol

Події
02 червня 2022 12:29

Окупанти розсилають з невідомих номерів телефонів SMS-повідомлення мешканцям Мелітополя з якимись незрозумілими опитуваннями. Таким чином вони готуються до проведення референдуму та збору особистих даних містян.

Як повідомили у прес-службі Сил оборони Запорізького краю, опитування проводять про те, як жителі ставляться до окупаційної російської влади, і як ставилися до української та утискали російськомовних мешканців міста.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Такі "опитування" проводяться з метою ввести людей в оману. Ворог може використовувати дані тих, хто долучається до таких "акцій" для підготовки та проведення псевдореферендуму. Тому мелітопольців закликають утриматися від участі і не наражати себе вкотре на небезпеку.

Раніше ми також писали, що у Мелітополі окупаційна влада не може розпочати процедуру видачі російських паспортів місцевим жителям, адже працівники ЦПАУ від співпраці з окупантами. Докладніше про це можете почитати тут.

Нагадаємо, що окупанти отримали вказівку готувати Енергодар до так званого " референдуму ", щоб надалі можна було захопити Запорізьку атомну електростанцію.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах