Отримай відповідь: чи потрібно терміново евакуюватись із Запоріжжя

Отримай відповідь: чи потрібно терміново евакуюватись із Запоріжжя.

Отримай відповідь: чи потрібно терміново евакуюватись із Запоріжжя. Фото: zp.vgorode.ua

Події
31 травня 2022 10:29

У Запоріжжі поширюються помилкові повідомлення про нібито перспективне захоплення обласного центру та про те, що людям потрібно терміново евакуюватися.

Як повідомив голова Запорізької обласної військової адміністрації Олександр Старух, ця інформаційна війна окупантів і не варто реагувати на неї.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Цього тижня поширювали в соцмережах таку інформацію, у смс-повідомленнях. Про таке писали і в Києві, що о 4-й ранку з Білорусі нападуть. Це інформаційні вкидання і до них потрібно ставитись спокійно. Не можна піддаватися на ці фейки, оскільки це не надає нікому стабільності. ні обороноздатності. Якщо загроза буде – ми офіційно повідомимо, – прокоментував голова ЗОВ Олександр Старух.

Щодо інформації про приховану евакуацію, то її немає.

- Є планова робота, і влада закликає всіх евакуюватися. Ми цього не приховували. Особливо із тих населених пунктів, де йдуть бойові дії. Жінки та діти мають перебувати у більш спокійній ситуації, – заявив Старух.

Глава регіону висловив упевненість, що Запоріжжя до останнього триматиме рубежі і наше місто, як і раніше, буде колискою свободи і демократії для людей.

Нагадаємо, раніше Олексій Арестович повідомляв, що поки що Запоріжжю "по землі" нічого не загрожує. Але якщо що – про евакуацію людей попередить військова адміністрація.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах