Арестович розповів, що Запоріжжю поки нічого не загрожує "по землі"

Арестович розповів, що Запоріжжю поки що нічого не загрожує "по землі"

Арестович розповів, що Запоріжжю поки що нічого не загрожує "по землі" - фото: instagram.com/alexey.arestovich/

Події
25 травня 2022 08:38

На Запоріжжі ведуться бої і багато людей в обласному центрі переживають – треба евакуюватися чи ні. Радник голови ВП Олексій Арестович повідомив, що для Запоріжжя загрози "по землі" поки що немає.

Як повідомив Арестович у розмові на каналі Фейгін Live, зараз від Полог йде наступ на Гуляйполе. За теорією "великих кліщів", це спроба окупантів забезпечити "нижні кліщі".

- Основна ділянка – це Пологи-Оріхів. Там вони намагаються наступати, петляючи дорогами. У загальному напрямку на Гуляйполі. І від Оріхова ще трохи на Комишуваху. Принаймні у планах, але вони не можуть. А за Комишевахою вже Запоріжжя, – сказав радник голови ВП.

Карта з ефіру Фейгіна та Арестовича -Карта з ефіру Фейгіна та Арестовича - youtube.com ФЕЙГІН LIVE

За його словами, у окупантів на цій ділянці нічого не виходить, тому що наші військові "виносять їм тили" і в "лобових зіткненнях" також беруть своє.

Арестович сказав, що у Василівці російські військові накопичили три батальйони тактичних груп. Але куди вони підуть – на північ до Кам'янського або на Оріхів, підтискуючи його зліва – поки що незрозуміло.

- Відразу хочу попередити мешканців Запоріжжя, що поки що їм нічого не загрожує "по землі". Вони втомляться туди йти. Такі запитання мені вже ставили після вчорашнього ефіру. Кажуть: "Дуже страшно, що зараз на нас нападуть". Але ще поки не нападають. Як тільки нападатимуть – вас попередить військово-цивільна адміністрація про те, що треба залишати місто, можливо. Або принаймні, що ви можете залишати місто", – сказав Олексій Арестович.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах