У Мелітополі окупанти викрали більше 300 людей

У Мелітополі окупанти викрали більше 300 людей.

У Мелітополі окупанти викрали більше 300 людей. Фото: tsn.ua

Події
04 травня 2022 16:23

У Мелітополі російські військові працюють як НКВС (Народний комісаріат внутрішніх справ СРСР). Вони викрадають і силоміць утримують людей у ​​полоні.

- Рашисти працюють, як НКВС. І якщо була практика переважно у місті Мелітополь, коли вони викрадали спочатку політичних діячів, активістів, потім стали викрадати бізнесменів та простих людей прямо на вулиці. А після того, як стався вибух на залізничному мосту, вони почали ходити селами і викрадати людей. На сьогоднішній день викрадено 300-400 людей, – про це під час національного телемарафону новин повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Федоров також додав, що окупанти не дозволяють відкривати евакуаційні коридори з Мелітополя до Запоріжжя. Виїхати з міста можуть лише люди на приватних автомобілях на свій страх та ризик.

Більше того, чоловіків та хлопців не випускають на російських блокпостах.

Також раніше ми писали, що російські військові відключають український зв'язок у місті. Таким чином ворог планує створити свою інформаційну ширму, повністю блокуючи всю правдиву інформацію.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах