В Мелітополі російські військові проводять свій "обмежений" інтернет

В Мелітополі російські військові проводять свій "обмежений" інтернет.

В Мелітополі російські військові проводять свій "обмежений" інтернет. Фото: uanews.zp.ua

Події
04 травня 2022 15:00

У тимчасово окупованому Мелітополі ворожі війська провели у місті свій "урізаний інтернет". Таким чином ворог планує створити свою інформаційну ширму, повністю блокуючи всю правдиву інформацію.

Як повідомили у Силах оборони Запорізького краю, окупанти хочуть заблокувати у місті демократію, яка є у цивілізованій загальносвітовій мережі.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Також російські військові відключають український зв'язок у місті, коли збираються мітинги та протести, коли окупанти роблять якісь військові операції чи через місто проходить велика кількість військової техніки – щоб місцеві жителі не знімали та не передавали й цю інформацію.

Повідомляється, що російські влаштували показову "медійну виставу" для прокремлівських ЗМІ в Енергодарі. Для цього до міста завезли понад 50 невідомих людей, "псевдо іноземних" журналістів, щоб розповісти історію про те, як "російські терористи врятували світ від ядерної катастрофи, яку намагалися влаштувати українці. І все це без повідомлення, що саме російські війська перші дні вторгнення в Енергодарі обстріляли територію ЗАЕС з енергоблоками з важкої зброї та пускали крилаті ракети над майданчиками електростанції.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах