ЗСУ готуються до можливого нападу на Запоріжжя з півдня

ЗСУ готуються до можливого нападу на Запоріжжя із півдня.

ЗСУ готуються до можливого нападу на Запоріжжя із півдня. Фото: politeka.net

Події
26 квiтня 2022 12:57

Російські військові можуть напасти на Запоріжжя із півдня. Збройні сили України готуються до захисту міста.

Як повідомили у Міністерстві оборони Великої Британії, очевидно, що російська сторона намагається взяти в оточення укріплені позиції ЗСУ на сході України. Українські сили готують оборону в Запоріжжі через можливий напад Росії з півдня

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Важкі бої продовжуються на південь від Ізюма. Очікується, що окупанти спробують просунутися у міста Слов'янськ та Краматорськ із півночі та сходу.

Тимчасово російські війська зайняли Кремінну. Армія РФ досягла незначних успіхів у деяких областях з того часу, як зосередила свою увагу на повній окупації Донбасу. Однак ворогові для значного прориву заважає нестача засобів тилового та бойового забезпечення.

Раніше ми писали, що вранці, 26 квітня, над Запорізькою атомною електростанцією пролетіли дві ворожі крилаті ракети у бік Запоріжжя. Перша ракета російської армії пролетіла о 06:41, а друга о 06:46.

Дві крилаті ворожі ракети пролетіли на низькій висоті над майданчиком Запорізької АЕС у напрямку Запоріжжя, де трохи пізніше прогриміли потужні вибухи, через які на одному з підприємств міста загинула одна людина, ще одна поранена.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах