Вибухи у Запоріжжі вранці 26 квітня: що відомо на даний момент (оновлено)

Вибухи у Запоріжжі вранці 26 квітня: що відомо на даний момент.

Вибухи у Запоріжжі вранці 26 квітня: що відомо на даний момент. Ілюстративне фото: epa.eu

Події
26 квiтня 2022 10:53

Сьогодні вранці, 26 квітня, у Запоріжжі прогриміло три вибухи. За оперативною інформацією, у місті вибухнули крилаті ракети.

Як попередньо повідомили у Запорізькій обласній військовій адміністрації, летіли три ворожі крилаті ракети.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Близько 6-50 ранку вівторка, 26 квітня, по Запоріжжю було завдано трьох ракетних ударів. У місцевій обласній військовій адміністрації повідомили про атаку РФ.

Оновлено о 10:45: через ранкову повітряну атаку в Запоріжжі загинула одна людина, ще одна отримала поранення. Про це повідомили у прес-службі ЗОВА.

Відомо, що вранці на територію одного з підприємств міста потрапили дві ворожі керовані ракети. Третя розірвалася у повітрі.

Оновлено о 13:05: як повідомив голова Запорізької ОВ Олександр Старух, за попередніми даними, це були російські крилаті ракети типу "Калібр". Логіки зрозуміти неможливо, вбили цивільну людину – чергового електрика, і поранили собаку.

Пошкоджень та руйнувань отримали інфраструктурні об'єкти підприємства. На місці працюють усі відповідні служби. Триває ліквідація наслідків події, тому кількість потерпілих може бути уточнена

Також раніше ми писали, що вранці, 26 квітня, над Запорізькою атомною електростанцією пролетіли дві ворожі крилаті ракети у бік Запоріжжя. Перша ракета російської армії пролетіла о 06:41, а друга о 06:46.

Дві крилаті ворожі ракети пролетіли на низькій висоті над майданчиком Запорізької АЕС у напрямку Запоріжжя, де згодом прогриміли потужні вибухи.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах