Яка ситуація у Запорізькій області на 26 квітня

Яка ситуація у Запорізькій області на 26 квітня.

Яка ситуація у Запорізькій області на 26 квітня. Фото: zp.vgorode.ua

Події
26 квiтня 2022 09:13

Починається 62-а доба війни Росії проти України. Яка ситуація у Запорізькій області на 26 квітня – повідомили у ЗОВА та Силах оборони Запорізького краю.

Сьогодні, 26 квітня, близько 06:50 ворог завдав ракетних ударів по Запоріжжю. Подробиці обстрілу поки що не повідомили.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Окупанти продовжують намагатися наступати. Противник веде наступальні бої у напрямку населеного пункту Трудолюбівка, в Оріхівському районі, що за 20 кілометрів від Запоріжжя. Там ситуація залишається контрольованою.

Минулої доби рятувальники ДСНС загасили сім пожеж у Запорізькому районі. У Пологах через ворожий обстріл пошкоджено вісім житлових будинків, там також горів і очерет.

У Василівці внаслідок російських ударів горіло підсобне приміщення автозаправки.

У Молочанську Пологівського району, на залізничній станції, через військові дії РФ вогнем було пошкоджено залізничний вагон.

Також російські своїм обстрілом спричинили пожежі на території приватних будинків в Оріхові.

Сапери ДСНС знищили залишки ракетних снарядів "Ураган" у районі села Камишеваха, а також у Таврійському Пологівському районі було знищено 12 залишків снарядів "Ураган" та 152-міліметровий артилерійський снаряд.

За порушення правил комендантської години затримано та доставлено до підрозділів поліції 62 особи, серед яких 58 чоловіків та 4 жінки. До регіональних територіальних центрів комплектації та соціальної підтримки направлено 28 затриманих, їм вручено повістки.

Крім того, за керування транспортними засобами у стані алкогольного сп'яніння затримано 3 водії, а вилучені автомобілі вміщено на майданчики для зберігання вилученого та заарештованого транспорту.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах