У Запоріжжі бездомний собака покусав 15-річну дівчинку

У Запоріжжі бездомний собака покусав 15-річну дівчинку.

У Запоріжжі бездомний собака покусав 15-річну дівчинку. Фото: gettyimages.com

Події
23 лютого 2022 11:22

Учора ввечері, 22 лютого, у Шевченківському районі на дівчинку-підлітка напав бездомний собака. Постраждала потрапила до лікарні.

Як повідомили у прес-службі Запорізького обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, пригода сталася на вулиці Магістральній. Там на 15-річну дівчинку напав вуличний собака. Постраждалу покусали настільки, що на місце викликали швидку допомогу.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

Постраждала дівчинка отримала укушену рану правого ока, обличчя та мізинця правої кисті та після надання медичної допомоги була госпіталізована до лікарні.

Варто нагадати, що у серпні 2021 року в Шевченківському районі на жінку напали собаки, один із них прокусив їй артерію, через що запорожниця померла на місці від втрати крові. Проте як з'ясувалося пізніше, жінка провокувала двірників, кидала в них каміння та палиці.

Нагадаємо, які перші дії   при укусі:

Найкраще відразу звернутися до лікарні. Якщо є множинні і глибокі рани, необхідно відразу ж дзвонити в "швидку" або якнайшвидше дістатися найближчої медустанови. Пошкоджені ділянки шкіри буде корисно якнайшвидше ретельно промити водою з милом. Це допоможе змити слину тварини, адже саме через неї передається інфекція.

Докладніше про те, чи потрібно буде робити 40 уколів у живіт і чи є якась вакцина від укусів, ми можете прочитати, натиснувши на посилання тут.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах