У Запоріжжі зранку більшість маршруток не вийшли на рейси

У Запоріжжі зранку більшість маршруток не вийшли на рейси

У Запоріжжі зранку більшість маршруток не вийшли на рейси - Ілюстрація: Vgorode.ua

Транспорт та інфраструктура
20 травня 2022 08:48

Сьогодні вранці, 20 травня, багато запорожців так і не дочекалися на свою маршрутку. З'ясувалося, більшість водіїв просто не вийшли на рейси.

Як розповіли Vgorode місцеві жителі, з Бородинського, наприклад, їде лише комунальний транспорт, 65-та по Правому берегу та 49-та маршрутка на Бабурку. Щоб переїхати на інший берег, довелося чекати тролейбус близько години.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Багатьом дочекатися навіть комунального транспорту не вдалося. Щоб дістатися роботи, довелося викликати таксі. Ось тільки задоволення це зараз недешеве. Наприклад, з того ж таки Бородінського до ТЦ "Україна" таксі коштує 256 гривень, адже об'їжджати доведеться через Хортицю. Наші читачі скаржаться, що декому довелося їхати зранку і за 340, і за 290 гривень.

За неофіційними даними, водії влаштували страйк. Раніше перевізники просили підняти тарифи у зв'язку із підвищенням цін на паливо та курсом долара (від нього залежать ціни на комплектуючі). Але у міськраді Запоріжжя вирішили вартість проїзду поки що не піднімати.

Як повідомили Vgorode у міськраді Запоріжжя, зараз в управлінні транспорту з'ясовують, хто саме з перевізників та з яких причин не вийшов на маршрути. І сьогодні на нараді вирішуватимуть це питання.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах