Якою буде схема руху транспорту вантовим мостом у Запоріжжі (карта)

Якою буде схема руху транспорту вантовим мостом у Запоріжжі.

Якою буде схема руху транспорту вантовим мостом у Запоріжжі. Фото: facebook.com/onurgroup.ua

Транспорт та інфраструктура
20 грудня 2021 14:01

Вже незабаром у Запоріжжі відкриють рух вантовим мостом, у зв'язку з чим у місті зміниться схема руху транспорту.

За словами запорізького активіста Олександра Ралика, у зв'язку з відкриттям верхової частини вантового мосту буде змінено схему руху транспорту. З Набережної на острів Хортицю та Бабурку діставатиметься набагато швидше, адже не треба буде об'їжджати під мостом на перехресті вулиць Перемоги та Тюленіна.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

Також буде поділено заїзд на острів Хортиця з мосту Преображенського на дві частини, оскільки найближчим часом міст використовуватиметься лише у напрямку з лівого берега на правий берег.

Проїзд буде виглядати так:

  • Синя лінія – з Набережної та Тюленіна.
  • Червона – з Бабурки.
  • Зелена – з Арочного мосту.

Як курсуватиме транспорт у Запоріжжі вантовим мостом.Як курсуватиме транспорт у Запоріжжі вантовим мостом. Фото: facebook.com/alex.ralyk

- Waze має підтягнути інформацію практично одразу після відкриття. Google Maps думатиме довше, – поділився Олександр Ралик.

Читайте також:

Варто зазначити, що в Укравтодорі обіцяють відкрити рухи вантовим мостом у Запоріжжі в проміжку з 20 по 30 грудня. Однак, за наявною інформацією, цього тижня до 26 грудня руху відкрито не буде.

Днями вже провели дослідження несучої здатності конструкцій. Мостом проїхали десятки вантажівок. Як це було можете прочитати тут.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах