Зеленський повідомив, що у Запорізькій області вдається зривати плани окупантів

Зеленський повідомив, що у Запорізькій області вдається зривати плани окупантів

Зеленський повідомив, що у Запорізькій області вдається зривати плани окупантів - фото: facebook.com/zelenskiy.official

Події
10 червня 2022 10:35

Після тривожних новин про можливий наступ окупантів на Запоріжжя нарешті з'явилася й позитивна інформація. Президент України підтвердив, що українським військовослужбовцям вдається зривати плани окупантів у Запорізькій області.

- Сєвєродонецьк, Лисичанськ, інші міста Донбасу, які окупанти вважають зараз ключовими мішенями, тримаються. Є певний позитив у Запорізькій області, де вдається зривати плани окупантів. Поступово просуваємось уперед на Харківщині, звільняючи нашу землю. Тримаємо оборону на Миколаївському напрямку, - сказав Володимир Зеленський у своєму щоденному зверненні.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, раніше це ж сказав і радник голови ВП Олексій Арестович. За його словами, через успішне просування української армії російським військам довелося перекидати свої сили в інше місце – імовірно, на Херсонський напрямок. Хоча раніше очікувалося, що накопичення військ у районі Василівки могло бути для наступу на обласний центр – тобто на Запоріжжя. Тим більше, що російські ЗМІ постійно анонсують його "визволення".

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах