ЗСУ зірвали наступ окупантів на Запоріжжя

ЗСУ зірвали наступ окупантів на Запоріжжя.

ЗСУ зірвали наступ окупантів на Запоріжжя. Фото:

Події
09 червня 2022 09:15

Українські військові зірвали наступ російських окупантів на Запоріжжя та змусили перейти в оборону.

За словами радника глави Офісу Президента Олексія Арестовича у прямому ефірі "Фейгін LIVE", через просування української армії російські війська вивели свої сили біля міста Василівка, звідки чекали великого наступу на Запоріжжя, перекинувши на Херсонський напрямок.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Від Василівки чекали страшного наступу на Запоріжжі, але ні... Вони зняли частину військ та кудись їх перекинули. Я припускаю, на Херсонський напрямок, бо у них там неприємності продовжуються", – зазначив Арестович.

Українські військові зірвали настання російських окупантів на Запоріжжі. Ворожі війська перекидають свої сили у Херсонському напрямкуУкраїнські військові зірвали настання російських окупантів на Запоріжжі. Ворожі війська перекидають свої сили у Херсонському напрямку

Останнім часом Збройні сили України просунулися і перебувають майже за 20 кілометрів від Херсона.

- Який... "референдум", якщо ЗСУ майже за 20 кілометрів від Херсона?", - наголосив Арестович.

Раніше в Міноборони України заявили, що після того, як ЗСУ вибили ворога з селищ Щербаки та Малі Щербаки Запорізької області, противник вирішив зміцнити свої позиції поблизу Василівки, зарив у землю близько 30 старих танків Т-62 для тривалих вогневих точок.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах