Внаслідок ракетного удару по Запоріжжю постраждало приміщення єпархії УПЦ

Внаслідок ракетного удару по Запоріжжю постраждало приміщення єпархії УПЦ.

Внаслідок ракетного удару по Запоріжжю постраждало приміщення єпархії УПЦ. Фото: facebook.com/genaelin

Події
24 вересня 2022 10:37

У результаті російського ракетного обстрілу, який відбувся у Запоріжжі вночі 24 вересня, пошкоджень зазнало й приміщення Запорізької єпархії Української православної церкви.

- Внаслідок обстрілів Запоріжжя в ніч з 23 на 24 вересня постраждала будівля Запорізького єпархіального управління – було вибито скло та пошкоджено віконні рами. Нічний черговий, на щастя, не постраждав, – повідомив завідувач канцелярією Запорізької єпархії Української православної церкви Геннадій Єлін.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Внаслідок ракетного удару по Запоріжжю постраждало приміщення єпархії УПЦ фото 1Внаслідок ракетного удару по Запоріжжю постраждало приміщення єпархії УПЦ фото 1

Нагадаємо, що вночі 24 вересня російська армія нанесла п'ять ракетних ударів по Запоріжжю. Відомо, що одна ворожа ракета влучила в житловий сектор обласного центру та викликала пожежу в багатоповерховому будинку. Є загибла та дев'ять поранених.

Також раніше ми писали, що сили протиповітряної оборони вночі 24 вересня збили одну російську ракету над Запоріжжям. На щастя, уламки ворожого снаряда впали поза містом, постраждалих немає.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах