Ракетний удар по Запоріжжю вночі 24 вересня: є загибла та поранені

Російськи окупанти нанесли п'ять ракетних ударів по Запоріжжю вночі на 24 вересня.

Російськи окупанти нанесли п'ять ракетних ударів по Запоріжжю вночі на 24 вересня. Фото: t.me/starukhofficial

Події
24 вересня 2022 09:16

Сьогодні вночі, 24 вересня, росіяни завдали чергових ракетних ударів по Запоріжжю, внаслідок чого ушкоджено житловий будинок, є загиблий і 9 поранених.

За словами очільника Запорізької ОВА Олександра Старуха, відомо щщонайменше про п'ять прильотів по місту. Одна ворожа ракета влучила в житловий сектор обласного центру та викликала пожежу в багатоповерховому будинку.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За словами виконуючого обов'язки мера Запоріжжя Анатолія Куртєва, люди, які живуть у постраждалому будинку перечекали цю ніч у комунальному автобусі, який було використано як пункт обігріву.

Ще у дев‘яти багатоквартирних будинках повилітали шибки. Також вибиті вікна та зруйновані дахи у приватних будинках. Наразі на місцях працюють комунальні служби та представники райадміністрації.

Тим людям, які залишилися без житла, пропонують поселитися у найближчому дитячому садку. Повідомити про руйнування в своєму помешканні можна за номером 15-80.

Російськи окупанти нанесли п'ять ракетних ударів по Запоріжжю вночі на 24 вересня.Російськи окупанти нанесли п'ять ракетних ударів по Запоріжжю вночі на 24 вересня. Фото: t.me/kurtievofficial

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах