В Енергодарі лише 0,05% населення отримали російські паспорти

В Енергодарі лише 0,05% населення отримали російські паспорти.

В Енергодарі лише 0,05% населення отримали російські паспорти. Фото: unian.net

Події
21 липня 2022 12:48

На окупованих територіях Запорізької області окупанти роздають охочим паспорти РФ. В Енергодарі вчора, 20 липня, ворожі документи здобули кілька десятків колаборантів.

- В українському Енергодарі вчора цілих 26 чи 28 колаборантів отримали з рук убивць та катів паспорт країни-терориста. І таким чином визнали себе причетними до тих злочинних, страшних речей, які творять Росії в Україні, – повідомив міський голова Енергодару Дмитро Орлов.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За словами Орлова, якщо у відсотках, то тих, хто підтримує Росію, знайшлося лише 0,05 відсотків від 54 тисячного населення міста.

- І це найкращий показник справжнього ставлення Енергодара до "російського світу". Примітно, що лише п'ятеро погодилися на "урочисте" орківське фото у захопленому приміщенні Енергодарського відділу РАГСу під портретом путіна, – додав Орлов.

Нагадаємо, що вчора, 20 липня, ЗСУ завдали точного удару по скупченню живої сили та техніці окупантів у тимчасово захопленому Енергодарі. Внаслідок обстрілу повідомляється про великі втрати. Докладніше про це можете прочитати, натиснувши на посилання тут.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах