Самопроголошена "в.о. мера" Мелітополя заборонила видавати людям гуманітарну допомогу

Самопроголошена "в.о. мера" Мелітополя заборонила видавати людям гуманітарну допомогу -

Самопроголошена "в.о. мера" Мелітополя заборонила видавати людям гуманітарну допомогу - фото: focus.ua

Події
25 березня 2022 15:51

До Мелітополя нарешті дісталася гуманітарна допомога із Запоріжжя. Але отримати товари люди не можуть – видавати їх не дозволяє самопроголошена "в.о. мера" галина данильченка.

Як повідомив справжній мер Мелітополя Іван Федоров (він зараз у Запоріжжі, бо повертатися до міста після полону йому небезпечно), до Мелітополя приїхала дуже велика партія допомоги. Це 13 тонн продуктів, 2 тонни дитячого харчування, медикаменти. Через окупантів все це їхало добу, хоча у мирний час дорога із Запоріжжя займала 2 години. Гуманітарну допомогу вже розвантажили у пожежній частині на вулиці Героїв Сталінграда.

Ось тільки самопроголошена керівниця окупаційної адміністрації галина данильченко видала особистий наказ – заборонити надавати гуманітарну допомогу. Пожежну частину заблокували окупанти зі зброєю. Вивезти гумдопомогу, щоб передати людям, військові Росії не дають.

За словами Федорова, є інформація, що окупанти планують частину гумдопомоги вкрасти, щоб продати за готівку. А другою частиною нагодувати своїх проросійських шанувальників та своїх військових.

- Хочу звернутися до Галини Вікторівни: ви свідомо змінили Україну, перейшли на бік ворога! А тепер своїми діями ви свідомо зраджуєте всіх мелітопольців, які тижнями чекали на допомогу, – сказав мер Іван Федоров.

Нагадаємо, депутатці Мелітопольської міськради галині данільченка, яка "очолила" захоплене окупантами місто, повідомили про підозру в держзраді.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах