Окупанти підірвали частину боєприпасів біля енергоблоку на Запорізькій АЕС

Окупанти підірвали частину боєприпасів на майданчику Запорізької АЕС -

Окупанти підірвали частину боєприпасів на майданчику Запорізької АЕС - фото: t.me/energoatom_ua

Події
14 березня 2022 15:55

Сьогодні, 14 березня, окупанти підірвали частину боєприпасів на майданчику Запорізької АЕС біля руїн навчально-тренувального центру та енергоблоку N1.

Про подію повідомили в "Енергоатомі". Персонал атомної станції під час вибухів залишав свої місця.

Чи змінилося радіаційне тло на території Запорізької АЕС після вибухів – поки що невідомо.

За інформацією фахівців "Енергоатому", росіяни планують і надалі здійснювати підриви на найбільшому ядерному об'єкті Європи.

Оновлено: як повідомляє Запорізький обласний центр з гідрометеорології, станом на 17:00 у радіаційному фоні на території нашого міста відхилень не виявлено. Він становить 13 мкР/год.

Нагадаємо, після обстрілу 4 березня Запорізька АЕС в Енергодарі вже десяту добу перебуває під окупацією російських окупантів. Український персонал станції працює на всіх шести енергоблоках, але, на жаль, усі технічні питання керівництво станції змушують узгоджувати з окупантами. Обстріл та пожежа, що сталися на атомній електростанції 4 березня, на радіаційне тло в області поки що не вплинули. Але після сьогоднішніх вибухів усе може змінитись.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах