Арестович заявив, що окупанти призупинили наступ у Запорізькій області

Арестович заявив, що окупанти призупинили наступ у Запорізькій області

Арестович заявив, що окупанти призупинили наступ у Запорізькій області - фото: focus.ua

Події
18 листопада 2022 12:15

Олексій Арестович повідомив, що станом на вчорашній вечір окупанти призупинили свій наступ біля Гуляйполя у Запорізькій області.

Про це він сказав у розмові з Фейгіним вчора ввечері, 17 листопада. За словами радника глави Офісу президента, там зібралося приблизно шість ротно-штурмових груп. У їхньому складі по 100-120 осіб. Як сказав Арестович, російські військові намагалися брати Гуляйполі з ранку 16 листопада, але для таких "подвигів" їхнього угрупування виявилося замало. Тепер окупанти не рухаються, стоять на місці.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, раніше Олексій Арестович повідомляв, що російські військові пішли в атаку під Гуляйполем у Запорізькій області. За його словами, ймовірно, окупанти хотіли вийти на Павлоград на Дніпропетровщині і таким чином оточити всю Донецьку область. Оглядач Богдан Мірошников повідомив, що там уже п'ять місяців артдуелі різної інтенсивності та тактичні бої щодня. Наразі інтенсивність бойових дій зросла і зростатиме надалі. Але це досі локальні бої.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах